Vriendenvoucher

Als je nu een online voucher bij ons koopt, dan geven wij 25% waarde extra bovenop het door u gekozen bedrag. De voucher is geldig voor boekingen tot 31 december 2022, zo heeft u een extraatje zodra alles weer ‘back to normal’ is. Uiteraard kunt u de voucher ook cadeau geven aan iemand die wel een relax vakantie kan gebruiken. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen om te proosten op alle mooie dingen!Wie zou er nu geen 25% korting willen hebben?.png

Je kunt ons een mail sturen met daarin je verzoek en wij sturen daarna de betaallink door. Het is dus mogelijk om andere bedragen aan te schaffen bij ons. Als de betaling afgerond is creeren wij een gepersonaliseerde code waarmee je op onze website een boeking kunt maken straks met het aangekochte bedrag. De code is eenmalig geldig dus bewaar hem zorgvuldig. 

Op verzoek kunnen wij een opmaak verzorgen zodat je deze code ook kado kunt geven aan iemand waarvan je vind dat hij dit verdient. Gewoon zomaar omdat je het beste met hem voor hebt bijvoorbeeld. In overleg met ons kunnen we tot mooie ideen komen.  

Schermafbeelding 2020-03-19 om 17.22.46.png

De waarde van de voucher is geldig tot 31 december 2022 en is niet naamsgebonden.Het aangekochte bedrag is enkel te gebruiken voor een verblijf bij Calheta Boutique Houses
Voor iedereen die een vriendenvoucher aanschaft staat er een fles Champagne Moet & Chandon klaar bij aankomst op Madeira. Of een leuke andere attentie indien je geen alcohol drinkt.

extra voordeel van 25%.png

Heb je nog vragen over onze boutique houses, de unieke omgeving of andere mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op weg en staan heel graag voor je klaar.

Dave en Anne

Beleef Madeira

Madeira prijkt al jaren bovenaan in de lijst van ‘World’s Leading Island Destinations’. Ondanks dat is het een plek die nog niet is ontdekt door de grote massa. Ruwe natuur en bergen, uitzicht op de azuurblauwe zee, een prachtige jachthaven en idyllische straatjes, Madeira heeft het.

 

 

Lang verblijf mogelijkheden Lang verblijf mogelijkheden
19 juni

Vogels en kittens op Madeira

In mei leggen alle vogels een ei en kwamen er twee kittens bij. Dat de maand mei voor ons een drukke maand zou worden zagen we ver van tevoren aankomen, toch zijn we verbaasd hoe snel we hier weer doorheen gevlogen zijn. Er heeft zich weer vanalles afgespeeld hier in Arco da Calheta.

Lees meer
19 juni

Gastblog en review van Sanne

Sanne was onlangs bij ons op bezoek en een bekende van Anne. Ze schreef ons het onderstaande stukje nav haar leuke verblijf op Madeira bij ons thuis.

Lees meer
01 juni

Koningsdag op Madeira

Na een afwezigheid van bijna 2 jaar was het weer eens de mogelijkheid om Koningsdag te vieren op Madeira. Een oudhollandse traditie die door veel Nederlanders wereldwijd graag in ere wordt gehouden. Koningsgezind of niet, dit gaat nooit stilletjes voorbij toch?

Lees meer